Bracke S35.a - Bracke Group
Tilaa materiaalia
Tuotteet
Istutuskoneet ja kylvölaitteet
Bracke S35.a
Kuvagalleria S35.a
Bracke P11.a
S35.a - Kylvölaite
Bracke S35.a asennetaan maanmuokkauslaitteeseen ja sitä käytetään kylvämiseen suoraan maanmuokkauksen yhteydessä. S35 voidaan asentaa malleihin T21.a, T26.a, M26.a ja M36.a sekä osaan vanhemmista kaksi- ja kolmerivisistä maanmuokkauslaitteista. Kylvölaite tuntee maanmuokkauslaitteen etenemisnopeuden ja säätää kylvön sen mukaan. Kylvö voidaan myös synkronisoida maanmuokkauksen kanssa niin, että siemenet levitetään vain muokatulle osuudelle.

Taloudellinen
Syöttötoiminto käsittelee kutakin siementä erikseen. Näin vältetään siementen mahdollinen kasautuminen ja siitä johtuvan siemenmenekin kasvun ja jälkihoidon aiheuttamat lisäkustannukset. Pidemmällä tähtäimellä vältytään myös aikaavievältä raivaustyöltä. S35.a:ssa voidaan asettaa siementen lukumäärä metriä kohden sekä tarvittaessa kylvötaukojen pituudet.
Lisätietoa
Eastern Canada Portugal Great Britain France Norway Sweden Finland Lithuania Estonia Latvia Russia Australia Germany Västra Kanada Östra Kanada Storbritannien Norge Sverige Finland Estland Lettland Litauen Ryssland Frankrike Portugal