Bracke T28.a - Bracke Group
Tilaa materiaalia
Tuotteet
Metsä-äkeet
Bracke T21.b
Bracke T26.b
Bracke T28.a
Bracke T28.a - Kaksirivinen metsä-äes
Bracke T28.a on kestävä ja monipuolinen metsä-äes. Uuden lautaskulman säädön ansiosta äestyksessä syntyvän palteen voi tehdä perinteisesti ulos, mutta myös sisäpuolelle, jolloin syntyy yksi palle äkeen keskilinjalle.  Lautaskulmaa voi säätää myös niin, että T28.a muokkaa palteet eri suuntiin vasemmalle ja oikealle aisalle. Bracke T28.a selviää vaikeimmissakin muokkausolosuhteissa kivisissä ja hakkuutähteiden vaivaamissa maastossa. Maanmuokkaus T28.a-äkeellä tuottaa runsaasti istutuspisteitä taimille tai kylvöpisteitä siemenille kaiken tyyppisissä maastossa. T28.a vetokoneina käytetään keskisuuria tai suuria metsäkoneita.  

Uudet lautaset, Bracke TD10.b
Uudet lautaset ovat maanmuokkausominaisuuksiltaan ja taloudellisuudeltaan parempia kuin aiemmat versiot. Lisäksi lautasten hammaslevyt ovat aiempaa helpommat ja nopeammat vaihtaa. Lautaset ovat symmetrisiä, joten niillä voi tehdä muokkauspalteen kummallekin puolelle pyörityssuunnasta riippumatta. Uudet hammaslevyt kääntävät enemmän kivennäismaata kuntan päälle, mikä tuottaa istutuspisteitä myös kuusen istutukseen. Hammaslevyjen käyttöikä on pitkä, ja ne on kiinnitetty ruuvikiinnityksellä vaihtamisen helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi. 

Rakenne
Bracke T28.a:n aisojen vetopiste on alhaalla, joten lautanen seuraa tarkasti maanpinnan muotoja. Ylikuormitustilanteissa aisat pääsevät liikkumaan sivusuunnassa ja lautanen voi kääntyä pystyakselinsa ympäri. Hydraulimoottori kääntää lautasen moottorikoteloa kierukkavaihteen kautta. Anturi tunnistaa moottorikotelon asennon ja huolehtii siitä, että lautasten kulma pysyy säädettynä. Bracke T28.a voidaan varustaa keskusvoitelulla. 

Koneohjaus
Bracke T28.a on varustettu omalla ohjausjärjestelmällä, minkä ansiosta se on helppo asentaa erilaisiin peruskoneisiin. Uuden näytön ansiosta järjestelmä on helppokäyttöinen. Kuljettajan on helppo seurata äkeen toimintoja näytön kautta. Laitteen anturit antavat tietoja esimerkiksi peruskoneen nopeudesta ja -kaltevuudesta, lautasten kulmasta ja aisojen asennosta. Lautasten kulmaa voi säätää manuaalisesti, tai ohjausjärjestelmä voidaan asettaa säätämään sitä automaattisesti kaltevuuden mukaan. Bracke T28.a -äkeessä on kahdeksan vapaasti ohjelmoitavaa muokkausohjelmaa. Ohjausjärjestelmä laskee muokatun maan alan ja ajetun matkan sekä kohdekohtaisesti että yhteensä sekä pitää kirjaa työajasta. Bracke T28.a äkeessä on katkomuokkausmahdollisuus.
Lisätietoa
Eastern Canada Portugal Great Britain France Norway Sweden Finland Lithuania Estonia Latvia Russia Australia Germany Västra Kanada Östra Kanada Storbritannien Norge Sverige Finland Estland Lettland Litauen Ryssland Frankrike Portugal